سه‌شنبه, 13 خرداد 1399

۱۳۹۹/۰۲/۲۳
معاون آموزش مركز با هماهنگی معاونت آموزش موسسه آموزش و ترویج كشاورزی در جلسه ویدئو كنفرانس شركت كرد

معاون آموزش مرکز با هماهنگی معاونت آموزش موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در جلسه ویدئو کنفرانس شرکت کرد

جلسه ویدئو کنفرانس آقای دکتر احمدپور معاون آموزشی مرکز با هماهنگی معاونت آموزش موسسه آموزش و ترویج کشاورزی از روز یکشنبه 99/2/21 بصورت منطقه ای تا تاریخ 99/2/23 برگزار شد. در روز دوشنبه آقای دکتر احمدپور معاون آموزشی مرکز به اتفاق رئیس اداره آموزشهای رسمی در جلسه شرکت نمودند. محوریت جلسه با توجه به نحوه تربیت کشاورزان آینده در راستای الگوهای جذب دانش آموز در هنرستانهای کشاورزی وابسته و غیر وابسته (برون سپاری) استوار بود. در این خصوص مقرر شد یک پروژه کلان ملی در ارتباط با الگوی تربیت کشاورزان آینده و حرکت به سمت مهارت آموزی با همکاری مراکز تدوین گردد. در ادامه معاونین آموزشی گزارشی در خصوص وضعیت دانش آموزی و ارائه پیشنهادات مرتبط اقدام نمودند معاون آموزشی مرکز گزارشی از سابقه هنرستان وابسته به مرکز از سالهای 86 تا 81 وضعیت برون سپاری آموزشی در سالهای اخیر و مشکلات موجود با آموزش و پرورش ارائه داده و پیشنهاد کردند با ایجاد مشوق های ویژه در جذب دانش آموز و بها دادن به گواهی های صادره از جمله شرایط خاص در جذب تسهیلات کشاورزی باشیم در ادامه دکتر نیک فرجام دبیر جلسه خواستار احیای هنرستان کشاورزی وابسته به مرکز شدند.