به گزارش روابطعمومی
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان؛ دوره آموزشی بهداشت
و ایمنی در سردخانههای نگهداری مواد غذایی ویژه کارشناسان صنایع غذایی سازمان
جهاد کشاورزی با تدریس دکتر نجمه ملا احمدی کارشناس بخش صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی
جنوب کرمان و همکاری اداره آموزش و معاونت آموزشی مر کز تحقیقات و آموزش کشاورزی جنوب کرمان، در تاریخ هفتم خردادماه برگزار شد.
موضوعات محوری این دوره آموزشی شامل استفاده از تجهیزات و امکانات
بهداشتی، بهداشت و ایمنی کارکنان، رعایت اصول ایمنی دستگاههای برقی، مدیریت
سردخانهها، نحوه پایش سردخانه و اطمینان از سلامت محصولات است.
مدرس دوره اظهار داشت:
ایمنی و بهداشت سردخانهها از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا این مراکز نقش
حیاطی در حفظ کیفیت، سلامت و طول عمر محصولات غذایی ایفا میکنند. رعایت اصول
ایمنی و استاندارد در این حوزه نهتنها از فساد مواد غذایی جلوگیری میکند؛ بلکه
سلامت کارکنان و محیطزیست را تأمین میکند.
وی افزود: سرمایهگذاری در تجهیزات مدرن، آموزش مداوم و نظارت مستمر علاوه
بر حفظ سلامت مواد غذایی از هزینههای ناشی از فساد محصولات هم میکاهد.