Wednesday, July 16, 2025
  • time : 11:22
  • Date : Wed May 28, 2025
  • item visited : 61
  • news code : 229543
next    /  2 prev
دوره آموزشی بهداشت و ایمنی در سردخانه‌های نگهداری مواد غذایی
موضوعات محوری این دوره آموزشی شامل استفاده از تجهیزات و امکانات بهداشتی، بهداشت و ایمنی کارکنان، رعایت اصول ایمنی دستگاه‌های برقی، مدیریت سردخانه، نحوه پایش و اطمینان از سلامت محصولات است.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان؛ دوره آموزشی بهداشت و ایمنی در سردخانه‌های نگهداری مواد غذایی ویژه کارشناسان صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی با تدریس دکتر نجمه ملا احمدی کارشناس بخش صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان و همکاری اداره آموزش و معاونت آموزشی مر کز تحقیقات و آموزش کشاورزی جنوب کرمان، در تاریخ هفتم خردادماه برگزار شد.

 موضوعات محوری این دوره آموزشی شامل استفاده از تجهیزات و امکانات بهداشتی، بهداشت و ایمنی کارکنان، رعایت اصول ایمنی دستگاه‌های برقی، مدیریت سردخانه‌ها، نحوه پایش سردخانه و اطمینان از سلامت محصولات است.

مدرس دوره اظهار داشت: ایمنی و بهداشت سردخانه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا این مراکز نقش حیاطی در حفظ کیفیت، سلامت و طول عمر محصولات غذایی ایفا می‌کنند. رعایت اصول ایمنی و استاندارد در این حوزه نه‌تنها از فساد مواد غذایی جلوگیری می‌کند؛ بلکه سلامت کارکنان و محیط‌زیست را تأمین می‌کند.

 وی افزود: سرمایه‌گذاری در تجهیزات مدرن، آموزش مداوم و نظارت مستمر علاوه بر حفظ سلامت مواد غذایی از هزینه‌های ناشی از فساد محصولات هم می‌کاهد.

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags