شنبه, 25 مرداد 1399

۱۳۹۹/۰۲/۲۹
برگزاری جلسه هم اندیشی با دكتر اعظمی نماینده منتخب شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در مركز

برگزاری جلسه هم اندیشی با دکتر اعظمی نماینده منتخب شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در مرکز

جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان مرکز با آقای دکتر اعظمی نماینده منتخب شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با محوریت بررسی راهکارهای توسعه پایدار و متوازن کشاورزی جنوب کرمان در تاریخ 99/2/28 در محل سالن کنفرانس مرکز برگزار شد. این جلسه با تلات آیات وحی آغاز و سپس حاج آقا سنجری نماینده ولی فقیه در مرکز، ضمن تبریک و خوش آمدگویی به آقای دکتر اعظمی مطالبی در خصوص ماه مبارک رمضان و تلاش جهادی مدیران بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر آئین رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جنوب کرمان گزارشی از وضعیت کشاورزی منطقه و نقش تحقیقات و آموزش در توسعه کشاورزی منطقه ارائه نمودند. سپس آقایان دکتر نامور معاون پژوهشی و دکتر احمدپور معاون آموزشی ضمن بیان دیدگاههای خود در خصوص کشاورزی منطقه، مهمترین دستاوردهای حوزه های پژوهشی و آموزشی مرکز را تشریح نمودند.

آقای دکتر اعظمی نماینده منتخب مردم شریف جیرفت و عنبرآباد ضمن تشکر و قدردانی از مجموعه مدیران و کارشناسان مرکز برای برگزاری جلسه و همراهی با ایشان اظهار نمودند که برگزاری این جلسات بسیار ارزشمند بوده و برنامه ریزی لازم برای برگزاری مستمر این نشست ها را انجام خواهند داد. ایشان در ادامه افزودند: که تمام تلاش خود را برای تحقق جهش تولید، بازاریابی و توسعه صادرات محصولات منطقه انجام خواهند داد و برنامه هایی را برای توسعه منطقه به ویژه در بخش کشاورزی دارند که برای تحقق آنها نیازمند همراهی همه مدیران و کارشناسان هستند.

لازم به ذکر است که آقای دکتر اعظمی، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت در رشته بیماری شناسی گیاهی می باشند و احاطه و آشنایی کامل با کشاورزی منطقه و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی را دارد.