يکشنبه, 28 دی 1399

۱۳۹۹/۰۹/۰۱
دكتر آئین رئیس و نماینده ولی فقیه در مركز هفته بسیج را تبریك و گرامی داشتند

دکتر آئین رئیس و نماینده ولی فقیه در مرکز هفته بسیج را تبریک و گرامی داشتند

پیام مشترک آقای دکتر آئین رئیس و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سنجری نماینده ولی فقیه در مرکز بیان داشتند: مرکز در راستای رشد فرهنگ بسیجی و تعمیق باورهای اسلامی گام برداشته و دانش، تزکیه نفس و اخلاق مداری را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.

بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد. به فرموده حضرت امام خمینی(ره) بسیج لشکر مخلص خداست. بسیجی ضمیری روشن و زبانی ذاکر و شاکر را همچون صدفی که گوهری از ایمان و بینش در درون دارد، او پیروزیش در جهاد اصغر را مرهون سعی و تلاش در جهاد اکبر می داند. بسیجی بودن یعنی کوتاه کردن فاصله چهارده قرن با فرهنگ عاشورایی، بسیجی رهرو و همیشگی پیر جماران و مطیع امر ولایی رهبر معظم انقلاب است که در تمام صحنه ها نگاه به فرمان ولایت دارد. عاشق و مرید ولایت و بسان عمار است . سعادت جاوید و سربلندی دنیوی را در پیروی از ولایت دیده و بدان معتقد است. بسیجی برای عقیده و ارزش های سازنده جهاد می کند و برای عدالت تلاش و کوشش می نماید و هدفی جز رضای خدا ندارد مهم ترین و اصلی ترین فکر و دغدغه بسیج حفظ ارزش ها و باورهای مذهبی ملی است . تفکر بسیجی بر اساس و شالوده محکم و پویای اسلام استوار است حیات دارد و به جامعه حیات و نشاط می بخشد.