يکشنبه, 26 ارديبهشت 1400

۱۴۰۰/۰۲/۱۴
دوره زراعت سورگوم بصورت مجازی توسط اداره آموزش بهره برداران مركز

دوره زراعت سورگوم بصورت مجازی توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز

دوره زراعت سورگوم با حضور کارشناسان و بهره برداران بخش کشاورزی روز دوشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه 1400 توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان از طریق شبکه آموزش مجازی کشاورزی برگزار شد.

مدرس دوره آقای دکتر مرتضی اشراقی نژاد(عضو هیئت علمی بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز) در خصوص خصوصیات گیاهشناسی سورگوم، مراحل رشد و نمو سورگوم، شرایط محیطی مناسب جهت کشت سورگوم، مقایسه سورگوم با دیگر غلات، ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سورگوم، گونه های سورگوم برای تهیه سیلو، طبقه بندی زراعی سورگوم، مناطق مناسب کشت سورگوم در ایران و برداشت سورگوم،  مطالبی ارائه نمود و سپس به سوالات فراگیران پاسخ داد.

لازم به ذکر است این دوره توسط اداره آموزش بهره برداران و همکاری اداره فناوری اطلاعات مرکز برگزار گردید.