يکشنبه, 10 مرداد 1400

۱۴۰۰/۰۴/۲۹
دوره آموزشی تولید محصولات گلخانه ای به منظور افزایش سطح دانش و اطلاعات فنی و مهارت كاركنان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت

دوره آموزشی تولید محصولات گلخانه ای به منظور افزایش سطح دانش و اطلاعات فنی و مهارت کارکنان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت

در راستای اجرایی نمودن تفاهم نامه مهارت آموزی سربازان وظیفه بین وزارت جهاد کشاورزی و ستاد کل نیروهای مسلح، دوره آموزشی تولید محصولات گلخانه ای در تاریخ 28 تیر ماه 1400 به منظور افزایش سطح دانش و اطلاعات فنی و مهارت کارکنان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت، با حضور جناب سرهنگ هادی افشین مسئول محترم آموزش و نیروی انسانی آن ناحیه، برگزار شد. در این دوره آموزشی مهارتی دکتر احمد احمدپور (محقق و عضو هیئت علمی بخش تحقیقات امور زراعی و باغی مرکز) و دکتر علی عباسی (محقق و عضو هیئت علمی بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز) به عنوان مدرسین دوره، در خصوص اقدامات اولیه احداث گلخانه، اهداف کشت های گلخانه ای، مزایای کشت های گلخانه ای، پارامترهای مهم در احداث گلخانه، اسکلت، ابعاد و پوشش گلخانه، انواع سیستم های تهویه، آماده سازی بسترهای کشت گلخانه، مراحل داشت، مدیریت آفات و بیماریهای محصولات گلخانه ای و ... به تدریس و آموزش پرداختند.

شایان ذکراست این دوره آموزشی با پیگیری و هماهنگی اداره آموزش بهره برداران مرکز و مدیریت محترم آموزش و نیروی انسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت برگزار و جهت فراگیران گواهینامه آموزش صادر می گردد.