وبینار مجازی دوره
آموزشی ملی علل و راهکارهای کاهش عارضه ترشیدگی میوه خرما توسط اداره آموزش بهره برداران
مرکز
به گزارش روابط
عمومی مرکز
وبینار مجازی دوره آموزشی ملی علل و راهکارهای کاهش
عارضه ترشیدگی میوه خرما با شرکت تنی چند از کارشناسان پهنه و بهره برداران بخش کشاورزی
از جنوب استان کرمان و سایر مناطق و استانها، توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز، روز سه شنبه مورخه 31 خرداد ماه
1401برگزار شد.
در این دوره آموزشی
مجازی ملی که از کانال شاک گروه باغبانی موسسه آموزش و ترویج نمایش داده شد با تدریس
آقای دکتر احمد احمدپور، عضو هیئت علمی محقق بخش تحقیقاتی زراعی و باغی مرکز، مطالبی
بر اساس نتایج طرح های تحقیقاتی و فناوری های نوین، در زمینه مراحل رسیدن میوه خرما،
مراحل ریزش میوه خرما، عوامل ریزش میوه خرما، عارضه های پس از براشت میوه خرما، عوامل
موثر در ترشیدگی، روشهای کنترل و کاهش ترشیدگی میوه خرما، بسته بندی خرما و ...ارائه
داده شد.