سه‌شنبه, 7 تير 1401

مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان

  • ساعت : ۱۲:۴۳:۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۳۱ 
  • تعداد بازدید : 6
  • کد خبر : ۱۶۷۱۶۶
    /  2
وبینار مجازی دوره آموزشی ملی علل و راهكارهای كاهش عارضه ترشیدگی میوه خرما توسط اداره آموزش بهره برداران مركز

وبینار مجازی دوره آموزشی ملی علل و راهکارهای کاهش عارضه ترشیدگی میوه خرما توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز 

به گزارش روابط عمومی مرکز 

 وبینار مجازی دوره آموزشی ملی علل و راهکارهای کاهش عارضه ترشیدگی میوه خرما با شرکت تنی چند از کارشناسان پهنه و بهره برداران بخش کشاورزی از جنوب استان کرمان و سایر مناطق و استانها، توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز، روز سه شنبه مورخه 31 خرداد ماه 1401برگزار شد.

در این دوره آموزشی مجازی ملی که از کانال شاک گروه باغبانی موسسه آموزش و ترویج نمایش داده شد با تدریس آقای دکتر احمد احمدپور، عضو هیئت علمی محقق بخش تحقیقاتی زراعی و باغی مرکز، مطالبی بر اساس نتایج طرح های تحقیقاتی و فناوری های نوین، در زمینه مراحل رسیدن میوه خرما، مراحل ریزش میوه خرما، عوامل ریزش میوه خرما، عارضه های پس از براشت میوه خرما، عوامل موثر در ترشیدگی، روشهای کنترل و کاهش ترشیدگی میوه خرما، بسته بندی خرما و ...ارائه داده شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها