جمعه, 18 آذر 1401

۱۴۰۱/۰۶/۲۸
دوره آموزشی مهارتی پرورش زنبور عسل ویژه كاركنان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت توسط اداره آموزش بهره برداران مركز

دوره آموزشی مهارتی پرورش زنبور عسل ویژه کارکنان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز

دوره آموزشی مهارتی پرورش زنبور عسل ویژه کارکنان وظیفه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه شهرستان جیرفت با تدریس خانم دکتر سعیده شهریاری نژاد (مدرس گروه تخصصی زنبور عسل) توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز، روز یکشنبه مورخه 27 شهریور 1401، با حضور تنی چند از پرسنل وظیفه، برگزار گردید. در این دوره آموزشی مطالبی از قبیل مديريت بيماري ها و آفات زنبور عسل، مديريت در پرورش و نگهداري زنبور عسل، بررسي گونه ها و نژادهاي زنبور عسل، بررسي ساكنين كندو و ارزيابي وضعيت كلوني.... مورد تدریس و آموزش قرار گرفت. شایان ذکر است دوره های آموزشی مهارتی کارکنان وظیفه، ابلاغی از ستاد کل نیروهای مسلح و موسسه آموزش و ترویج و در یگانهای سپاه پاسداران و نیروی انتظامی منطقه جنوب استان کرمان جهت پرسنل وظیفه، برگزار می شود.