در جریان سفر معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به جنوب کرمان صورت گرفت؛

بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از آزمایشگاه کشت بافت خرمای کلوته و مجول مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جنوب کرمان

۱۴ دی ۱۴۰۴ | ۰۹:۱۳ کد : ۹۳۴۶ اخبار مرکز
تعداد بازدید:۲۲
در این بازدید، توانمندی‌ها، امکانات و دستاوردهای علمی و پژوهشی آزمایشگاه در زمینه تکثیر گیاهان، تولید نهال‌های سالم و عاری از آلودگی، حفظ ذخایر ژنتیکی و توسعه فناوری‌های نوین کشاورزی بررسی شد.
بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از آزمایشگاه کشت بافت خرمای کلوته و مجول مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جنوب کرمان

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان؛ معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حضور در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جنوب کرمان، از آزمایشگاه کشت بافت خرمای مجول و کلوته این مرکز بازدید به‌عمل آورد.

در این بازدید، توانمندی‌ها، امکانات و دستاوردهای علمی و پژوهشی آزمایشگاه در زمینه تکثیر گیاهان، تولید نهال‌های سالم و عاری از آلودگی، حفظ ذخایر ژنتیکی و توسعه فناوری‌های نوین کشاورزی بررسی شد. کارشناسان و پژوهشگران مرکز نیز گزارشی از روند کشت بافت خرما و برنامه‌های توسعه‌ای آزمایشگاه ارائه کردند.

معاون وزیر ضمن قدردانی از تلاش‌های پژوهشگران و کارکنان مرکز، نقش آزمایشگاه‌های تخصصی کشت بافت و سلول را در ارتقای بهره‌وری، افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و حمایت از کشاورزی دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت دانست و بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها، تجهیز آزمایشگاه‌ها و حمایت از تحقیقات کاربردی تأکید کرد.

این بازدید در راستای آشنایی نزدیک با ظرفیت‌های تحقیقاتی مرکز و بررسی راهکارهای توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه در بخش کشاورزی منطقه جنوب کرمان انجام شد.

آخرین ویرایش ۲۴ دی ۱۴۰۴

اخبار مرتبط